Bernays Propaganda Lyrics

Politika
(2016)
 1. Politika
 2. Armija
 3. I dvete
 4. Laži me, laži me
 5. Jalova
 6. Povekje
 7. Ne sum vekje ubava
 8. Sakav da se zaljubam
 9. Politika II (I kje dojde vreme)
My Personal Holiday
(2010)
 1. Намести фризура и гладувај
 2. Булдожер
 3. Овој ден да помине
 4. My Personal Holiday
 5. Преживеав
 6. Се плашам од луге
 7. Blackmail
 8. VIP in Paradise
 9. Кога е доволно
Happiness Machines
(2009)
 1. Уби ме!
 2. Уживаш ли во своја придружба
 3. Безбедно лево
 4. Ден пред да исчезнам
 5. Сѐ ќе се распадне
 6. Не сакам да знам
 7. Анонимен непријател
 8. Хомо или сапиенс
 9. Yuppie Dream
 10. Без превод