.

I Don't Want to Know Lyrics

Не сакам да знам
ни што е доле ни
ни што е горе ни
дури не разјаснам
како е тука сега
Дишам, заработувам со манична депресија
За карта еден правец кон подобра иднина
Мора да е подобро, далеку е најдобро
Ако овде лузер сум и таму ќе ги заразам

Дишам, заработувам со манична депресија
За карта еден правец кон подобра иднина
Мора да е подобро, таму негде најдобро
Ако овде лузер сум и таму ќе ги заразам
Време е да пораснам

атрактивна понуда
Немам доверба, ништо не завршивме до крај
Наброј ми утопија која не застана
Како провинција од она што избега
Време е да пораснам, знам, знам
Овде, таму, од „можев', „знаев', „не сакав'
Време е да се излечам, знам, знам
Овде, таму, од „можев', „знаев', ама „не сакав'

Не сакам да знам
Report lyrics