.

Kill Me! Lyrics

Зошто се раѓаш
И зошто умираш
Знаеш ли зошто живееш
Не сум како тебе
Немам иста боја
Омразата е твоја
Твоја, твоја
Не сум како тебе
Затоа убиј ме!
Report lyrics