.

Dodeka krstot ne go zgasne Lyrics

Погледни...Уметност, оди Исправена со сабја.
Погледни ...Тргна ќе ја сече главата на власта.
А, владите се низок степен на човечки род
Треба време, век ... да станеш ЧОВЕК.
Поклони се ...ти си уметник
Новиот војник на државата.
Нацртај нѝ мртва природа
... и Мртва Република.
Напред во борба...Само напредд!
Инспирација е буџетот.
Поклони се, ти си воајер.
Напред во борба, само напред!!!
Колку е убав овој свет ....ако продолжи !!!
Тркалајте се еден врз друг...маж со жена, левица со десница.
Правете го тоа цел ден, додека крстот не го згасне сонцето.
Напред во борба... со три пејсажи и две икони
Напред во блуд... со слика на светец и две свеќи
Напред во борба...со сите болви, овци, лавови.
Напред во блуд...со многу злато, свеќи, светци.
Жал ми е...пиштолот е скап.
Колку ке нѐ чини ножот?
Само да се умре ефтино...
А за џабе никако.
Џабе е сѐ, кога ќе те нема
Report lyrics