.

Leb i igri Lyrics

Влези,..во Фабрика
Публиката ништо не очекува /
Авторот нема што да каже.
Влези во фабрика...Леб и игри, забава за...
Тишина!!!!!!!!!!
Тишината е нашиот слободен говор.... 10 век
Тишината е нашиот слободен говор.....21 веk.
Сркај култура со голема лажица
Идентитет од чинија, јади култура,
земи сѐ што знаеш
Со НОЖ...со раце, и сечи, сечи сечи
Тишината крие цел еден пропаднат свет.
Почни од почеток...врати на почеток
Заборави на сѐ што те научивме...
И барај срце во себе
Почни од почеток,
и не се плаши.... од себе, од себе ,
Од себе.
Report lyrics