.

Чувај Се Од Тие Што Те Чуваат Lyrics

Првиот погреб е кога
Ти ја убиваат волјата.
Така се раѓа 'држава'...
Кога умре на телевизија
Твојата смрт им беше забавна.
Статистика ... се заборава.

'' Ме газат, повеќе не крварам.
Јас сум дамка на улицата.
Ви честитам...На победата!!!

Умрев во мојата улица
Која ја викавме... ''Слобода''
Ретко употребувана.
Ме газат, повеќе не крварам.
Јас сум дамка на улицата.
Ви честитам на победата!
Не дише, не мрда, пеев гласно да ја разбудам.
Очи затворени, никогаш нема да се отворат.
Сега е само обична дамка на улицата. ..
Згази ја и сети се...
Оваа држава ги ''јаде' своите деца.
Драги светци,....зошто не гледам?
Тирани, во мене владеат.
Ви честитам на победата!
Не дише, не мрда, пробав да го разбудам.
Очи затворени, никогаш нема да се отворат.
Сега е само обична дамка на улицата
...Згази ја и сети се ...
Чувај се од тие што те чуваат.
Report lyrics